У Рівному попрощались із військовими Андрієм Благодирем та Павлом Ващиком (ВІДЕО)

Ілля Томашевський, Павло Стецюк

У Рівному попрощались із військовими Андрієм Благодирем та Павлом Ващиком (ВІДЕО) - INFBusiness

2 родини в горі. У Рівному попрощались із військовими Андрієм Благодирем та Павлом Ващиком. Це добровольці, які стали на захист України після повномасштабного вторгнення РФ. Воювали на Запорізькому напрямку. Більше про них – дивіться далі.

У Рівному в Небесне військо проведуть двох Героїв. Андрій Благодир і Павло Ващик добровільно стали на захист країни й обидва боронили нашу землю на Запорізькому напрямку.

Рівняни Андрій Благодир працював в будівельній галузі, їздив на будівництва по всій Україні. В армії не служив, але після 24 лютого 2022 року, не зміг залишатись осторонь страшних подій та вже в липні того ж року взяв до рук зброю й пішов захищати свою країну.

Служба на передовій була для Андрія надважким випробуванням, адже захисник був два рази поранений, отримував контузію. Командир бойової машини загинув 8 вересня в Запоріжжі, перебуваючи на стаціонарному лікуванні від отриманих травм, під час виконання бойових завдань.

Павло Ващик також рівнянин. Служив в армії у десантно-штурмовому підрозділі. Після працював у сфері залізничного транспорту. Бував на роботі за кордоном. В листопаді 2022 року, Павло вирішив, що повинен бути у війську і добровольцем вступив до лав ЗСУ. Там він був водієм роти забезпечення боєприпасами батальйону матеріального забезпечення.

Павло Ващик загинув 11 вересня під час виконання бойових завдань в Запорізькій області.

Андрія Благодиря поховали на кладовищі Тиннівське. А Павла Ващика на Алеї Героїв кладовища "Нове".

Читайте також: Рідні воїна Богдана Тарасюка просять підтримати петицію про присвоєння йому звання Героя України

Источник: www.rivne1.tv

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *