Чи є в храмах Рівного вогнегасники: рятувальники провели рейди у культових спорудах (ВІДЕО)

Ольга Данілюк, Павло Стецюк

Чи є в храмах Рівного вогнегасники: рятувальники провели рейди у культових спорудах (ВІДЕО) - INFBusiness

Вогнегасники, запасні виходи та дотримання пожежної безпеки. Напередодні Різдва рятувальники оглядали храми Рівненщини, аби ті під час проведення Богослужінь були безпечними для парафіян. В скількох храмах уже встигли провести профілактичні бесіди та інструктажі з відповідальними особами, дивіться далі у сюжеті.

Напередодні Різдва рятувальники уже традиційно оглядають храми на дотримання правил пожежної безпеки. Особливу увагу звертають на те на якій поверхні стоять підсвічники.

А це означає, що у Свято-Воскресенському кафедральному соборі правила пожежної безпеки дотримані. Про це свідчить і те, що пожеж тут не траплялося, каже секретар Рівненської єпархії ПЦУ Сергій Лучанін.

Не з перевіркою, а лише для проведення інструктажів та профілактичних бесід рятувальники зайшли і в римо-католицький костел Святого Йоана Павла ІІ.

Оглянули працівники ДСНС і наявність та не захаращеність евакуаційних виходів. А ще укриття, в разі виникнення повітряної тривоги. Та все ж якби в культових спорудах не піклувалися про пожежну безпеку, головна відповідальність лежить на прихожанах храмів.

Почали оглядати рятувальники культові споруди 3 тижні тому. За цей час обійшли та провели профілактичні бесіди та інструктажі в понад трьохсот храмах області. Решту планують відвідати до 25 грудня. 

Читайте також: Залишив ритуальний вінок під дверима: 25-річного волинянина розшукують за погрози журналісту у Рівному

Источник: www.rivne1.tv

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *