Рівненський Верес не програє 5 матчів поспіль (ВІДЕО)

Ілля Томашевський

Рівненський Верес не програє 5 матчів поспіль (ВІДЕО) - INFBusiness

Рівненський Верес продовжив безпрограшну серію до п`яти матчів поспіль. Цими вихідними народний клуб провів домашній поєдинок проти полтавської Ворскли. Обидві команди знаходять в нижній частині турнірної таблиці. Як пройшов матч – дивіться далі.

До цієї гри сусіди у турнірній таблиці, полтавська Ворскла та рівненський Верес – підійшли у різному настрої. Команда Олега Шандрука не програвала чотири матчі поспіль. А полтавці – зазнали трьох поспіль поразок і, навіть, змінили тренера. Суперники видали дуже інтенсивний, швидкісний футбол. Але тривалий час все відбувалося без серйозних загострень. Рахунок у грі господарі відкрили у середині тайму. Після перегляду ВАР із 11-метрової позначки.

По перерві Ворскла заграла агресивніше. гол назрівав і полтавці зрештою забили. До того ж – одразу двічі.

Втім, Верес знайшов у собі сили відігратися. Валерій Кучеров з глибини поля виконав зрячу діагональ на голову Миколі Гайдучику – 2:2.

Господарі могли навіть вирвати перемогу. Віталій Дахновський тікав віч-на-віч з Павлом Ісенком і Ігор Пердута наважився на фол останньої надії. Штрафний удар взявся виконувати Дмитро Кльоц – і Ворсклу знову у неймовірному стрибку виручив Павло Ісенко. Нічия!
 

Источник: www.rivne1.tv

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *