Чому може виникнути бажання їсти гостру їжу
Різку тягу до солодкого, солоного або, як у нашому випадку, гострого можна пояснити. Розповідаємо, що думають про це вчені, інформує Ukr.Media. Тяга до гострої їжі…
Від загадкових освітніх інновацій до неймовірних історій з навчальних закладів України. “Різне” – це місце, де знаходяться найбільш неочікувані та цікаві новини освітнього сектору.
Різку тягу до солодкого, солоного або, як у нашому випадку, гострого можна пояснити. Розповідаємо, що думають про це вчені, інформує Ukr.Media. Тяга до гострої їжі…
Алергія на глютен і целіакія (тобто непереносимість глютену) — абсолютно різні речі. У першому випадку йдеться про реакцію імунної системи, у другому — дефекті кишечника.…
Суп, що з'явився в українській кухні кілька століть тому, у багатьох сім'ях вважається основою раціону. Ще в минулому столітті багато співвітчизників його їли кілька разів…
Безсумнівно, в оселедці міститься чимало корисних речовин. Однак у деяких випадках цей продукт може бути шкідливим для організму. Детальніше про це розповіли лікарі, інформує Ukr.Media.…
Багато людей не уявляють своє літо без лимонаду. Однак медики рекомендують пити його не тільки в період літньої спеки, але й цілий рік. Головне, не…
Часник згадується в медичних працях практично всіх відомих цивілізацій. Його завжди вживали в їжу і використовували в лікуванні найрізноманітніших недуг. Відомо, що завойовувати світ він…
Якщо ви один з тих, хто відразу після пробудження біжить за чашкою кави, вам слід переглянути свої звички. Експерти зі сну попереджають, що це може…
Гречку часто рекомендують для дієтичного харчування. Але, виявляється, що зловживання цим продуктом може завдати шкоди. Ми розповімо про негативні наслідки вживання гречки, інформує Ukr.Media. Щоденне…
Приємна новина для любителів ароматного напою — кава допомагає зберегти ясність розуму і гарну пам'ять до глибокої старості. А в деяких випадках таким простим, а…
Насіння чіа, яке, на думку вчених, прийшло до нас ще від ацтеків, стало надзвичайно популярними. Про його користь ми читаємо ледь не щодня, і навіть…