На Сарненщині поліцейські вилучили понад 12 кубів незаконної деревини

На Сарненщині поліцейські вилучили понад 12 кубів незаконної деревини - INFBusiness

Під час проведення превентивних заходів із попередження та протидії злочинам у сфері довкілля працівники сектору реагування патрульної поліції ВП №2 (смт Рокитне) спільно із лісовою охороною викрили 30-річного жителя Сарненщини на незаконному перевезенні лісопродукції. Про це інформують в поліції Рівненської області.

Учора, 10 жовтня, у селі Глинне поліцейські зупинили лісовоз«ЗІЛ» із маніпулятором, завантажений деревиною. Документи про її походження, які надав водій, місцевий житель, не відповідали дійсності.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала кримінальне правопорушення та вилучила транспортний засіб із колодами сосни загальним об’ємом 12,3 метра кубічних.

На Сарненщині поліцейські вилучили понад 12 кубів незаконної деревини - INFBusiness

За фактом незаконної порубки та перевезення лісу слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 246 КК України. У рамках кримінального провадження вирішується питання про накладення на вилученого арешту та встановлюється місце незаконної порубки зокрема, – зазначають у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Санкція статті передбачає мінімум штраф у 17 тисяч гривень, а максимум — позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: Ліцеїсти зібрали понад 80 тисяч гривень на підтримку ЗСУ 

Источник: www.rivne1.tv

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *