Капела «Думка» з аншлагом виступила в Парижі

Капела «Думка» з аншлагом виступила в Парижі - INFBusiness

Капела «Думка» з аншлагом виступила в Парижі Фото 29.11.2023 10:41 Укрінформ Національна заслужена академічна капела України "Думка" у межах передріздвяного турне Францією у вівторок дала концерт у паризькій церкві Мадлен (Святої Магдалини).

Виступ у Парижі організований за сприяння департаменту культури Паризького регіону та посольства України у Франції, передає кореспондент Укрінформу.

Концерт «Найкрасивіші мелодії з України в серці Європи» зібрав понад 1000 глядачів. Французька публіка із захватом сприйняла українського "Щедрика" та колядки.

Капела «Думка» з аншлагом виступила в Парижі - INFBusiness

Слухачі аплодували стоячи майстерному виконанню колективом творів українських композиторів Кирила Стеценка, Миколи Леонтовича, Олександра Кошиця, Євгена Станковича та Валентина Сильвестрова.

Капела «Думка» з аншлагом виступила в Парижі - INFBusiness

З цією програмою «Думка» виступить 30 листопада у головному соборі Страсбурга.

Національна заслужена академічна капела України "Думка" була створена 1919 року як Державна українська мандрівна капела. З 1984 року колектив очолює провідний український хормейстер, Герой України, народний артист України, академік Академії мистецтв, лауреат Національної премії ім. Тараса Шевченка, професор Євген Савчук.

Франція Концерт Щедрик

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *