Олег Скрипка зіграє великий концерт до свого 60-річчя

Олег Скрипка зіграє великий концерт до свого 60-річчя - INFBusiness

Олег Скрипка зіграє великий концерт до свого 60-річчя 27.04.2024 12:22 Укрінформ Легенда українського етнороку та мультиінструменталіст Олег Скрипка 25 травня зіграє великий концерт до свого 60-річчя та проведе благодійний аукціон.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Приходьте, люде на вечір у клюб! Згадаємо, помріємо і поспіваємо разом до безтями. Приходьмо всі з гарячим серцем і любов'ю до Вкраїни, бо будемо ми збирати благодійний внесок на Перемогу з великою пошаною до наших Вояків. Там будуть і таємничі гості, соратники мої, що поруч йшли буремними шляхами, й величний НАОНІ Оркестра, з яким ми вже роками відстоюємо мистецький фронт, і, безумовно Ти, мій головний герой моїх музичних опусів», – розповів у коментарі Укрінформу Олег Скрипка про майбутній захід.

Олег Скрипка зіграє великий концерт до свого 60-річчя - INFBusiness

Ювілейний концерт відбудеться за участі гурту “ВВ” та Національного академічного оркестру народних інструментів України, з якими Скрипка вже не один рік гастролює Україною та світом.

Двогодинна концертна програма складатиметься з творів в різноманітних стилях, притаманних творчості Скрипки – етнорок, бароко, пісні з рок-н-рольними, українськими традиційними та індійськими орієнтальними мотивами.

Під час концерту благодійний фонд Олега Скрипки “Країна Мрій”, який працює в напрямку реабілітації військових, а також підтримує дитячі будинки, організує благодійний аукціон, головним лотом якого стане перший український вініл – раритетне ексклюзивне видання альбому гурту “ВВ” “Або Або”, випущений ще наприкінці 1980-х на фірмі звукозапису “Мелодія”. На платівці – живцем записаний концерт “ВВ” у Франції на музичному фестивалі в місті Бельфор. З усього накладу, якого вже давно немає в продажу, у власній колекції Олега Скрипки залишилось декілька примірників, один з яких буде проданий з аукціону.

Нагадаємо, що цього року також виповнюється 20 років з дня проведення першого Міжнародного фестивалю етнічної музики “Країна мрій”, який на сьогодні є найбільшим етнофестом та найдавнішим музичним фестивалем, що безперервно проходить в Україні з 2004 року. Ювілейний фестиваль пройде на території Національного Ботанічного саду ім. М.М. Гришка та триватиме три дні у вихідні з 21 по 23 червня.

Концерт Музика Скрипка

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *