У Києві відбудеться міжнародний кінофестиваль «Молодість»

У Києві відбудеться міжнародний кінофестиваль «Молодість» - INFBusiness

У Києві відбудеться міжнародний кінофестиваль «Молодість» 24.09.2024 10:51 Укрінформ У Києві з 26 жовтня по 3 листопада відбудеться 53 міжнародний кінофестиваль «Молодість».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Державного агентства України з питань кіно.

"53 Київський міжнародний кінофестиваль «Молодість» відбудеться в Києві з 26 жовтня по 3 листопада", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, національний повнометражний конкурс «Молодості» вже втретє відбудеться у межах FILMFEST HAMBURG у Німеччині, який пройде з 26 вересня по 5 жовтня 2024 року. Цьогорічний фестиваль пройде під гаслом «Кіно, що залишає сліди» й продемонструє близько 200 фільмів

До складу конкурсу увійшли ігрові повнометражні фільми, створені за підтримки Держкіно:«Редакція», режисер Роман Бондарчук; «Сірі бджоли», режисер Дмитро Мойсеєв; «Степне», режисерка Марина Врода; «БожеВільні», режисер Денис Тарасов; «Дім за склом», режисер Тарас Дронь; «Киснева Станція», режисер Іван Тимченко.

Фільмом-закриттям фестивалю стане документальна стрічка «Фрагменти льоду» Марії Стоянової.

У Держкіно відзначають, що переможець Ґран-прі за найкращий фільм міжнародної конкурсної програми отримає 5 000 доларів США та статуетку «Скіфський олень». Приз за найкращий фільм у кожній категорії міжнародної конкурсної програми становитиме 2 000 доларів США, а переможці також отримають статуетки «Скіфський олень».

Як повідомлялося, заснований у 1970 році, кінофестиваль «Молодість» – єдиний міжнародний кінофестиваль в Україні з акредитацією міжнародної асоціації кінопродюсерів FIAPF, та одна із найбільших кіноподій у Східній Європі.

Фото: Молодість

Держкіно Кінофестиваль Молодість Київ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *