Дієтологи назвали найшкідливіший інгредієнт нашого сніданку

Дієтологи назвали найшкідливіший інгредієнт нашого сніданку - INFBusiness

Дієтологи назвали класичний англійський сніданок, що складається з підсмаженого білого хліба, яєць, бекону або сосисок, чудовим способом почати день. Однак вони закликали відмовитися від одного шкідливого інгредієнта цього сніданку, інформує Ukr.Media.

За словами експертів, підсмажений до хрускоту на вершковому маслі білий хліб не приносить користі для здоров'я. Вони пояснили, що смажений хліб насичує організм великою кількістю калорій, жирами, при цьому він не дає необхідних поживних речовин. До того ж подібна їжа підвищує ризик розвитку серцево-судинних захворювань, попередили фахівці.

У смаженому білому хлібі мало клітковини, тому краще вибирати цільнозерновий, рекомендували дієтологи. Зробити тост ще кориснішим можна, намазавши на нього розім'яте авокадо, багате на корисні жири, вітаміни та мінерали.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *